Tips voor Makelaars | Hoe word ik een succesvolle makelaar?

Ben jij als makelaar op zoek naar tips om meer omzet te realiseren? Download dan hier aan de rechterzijde het e-book ‘Het geheim van een succesvolle makelaar’. In dit e-book laten wij je zien hoe je in crisistijd er toch voor kunt zorgen dat je je aanbod portefeuille eens per jaar volledig verkoopt. Is dit mogelijk? Ja. Is het moeilijk? Ja. Het gaat niet vanzelf maar je als je de juiste stappen doorloopt kan iedereen het.

Tips voor Makelaars

Tips voor MakelaarsDe consument verwacht steeds meer van je als makelaar. Ze verwachten dat je de beste verkoper bent en tegenwoordig verwachten ze ook nog dat je je NIMA-A diploma hebt. Is het van belang dat de makelaar al deze kennis in huis heeft? Kan een makelaar functioneren zonder sales en marketing ervaring? De tijd van een huis op Funda plaatsen en vervolgens afwachten is echt voorbij. De klant verwacht veel meer van je.

Makelaars tip

De tip die ik aan de makelaars wil meegeven is dat ze zich moeten verdiepen in, om en op het internet. 90 procent van de woningzoekende vindt zijn woning online. Dus het is van belang dat je online goed vindbaar bent.

Waar moet ik beginnen?

lees vakbladen en lees regelmatig interessante blog-berichten op het internet die jou kunnen helpen. Wij plaatsen regelmatig nieuwe blog-berichten dus voeg ons toe aan je contacten lijst en wij houden je op de hoogte of klik hier om het gratis e-book ‘Ontdek het geheim van een succesvolle makelaar’ te downloaden.