Ervaringen Marketing voor Makelaars - Martijn Joosten

Deze training is een Must Have voor makelaars

Ik heb de cursus 'Marketing voor Makelaars' gevolgd bij Martijn en dat heeft mij veel nieuwe inzichten gegeven! Zo zijn we niet alleen aan de slag gegaan met nieuwe verkooptechnieken en verkoopplannen maar hebben we ook gezamenlijk een nieuwe leadgenerator opgezet en dat is echt een succes tot dusver! In de eerste 3 weken hadden we al 15 nieuwe leads waar we inmiddels al 3 nieuwe klanten aan hebben over gehouden (woningverkopen). Het contact met Martijn is bijzonder prettig...zo hebben we ook regelmatig nog na de cursus contact met elkaar om te brainstormen en ideeën uit te wisselen...Voor de makelaar die anno nu serieus met zijn vak bezig is, is deze cursus een must have!


Remco Duistra | Duinstra Makelaars

Martijn geeft handige en direct bruikbare tips

Martijn zet je als makelaar online op de kaart met handige weetjes en goede tools. De marketingtraining is zeer intensief maar heel handig om direct toe te passen in de praktijk en voor vragen achteraf is Martijn altijd goed bereikbaar. Al met al een prima samenwerking!


Raf Broex | Makelaar Broex

Onze eerste woning hebben we inmiddels via Facebook verkocht

Een goede en nuttige cursus waar elke makelaar en/of binnendienst medewerker een hoop tips en trucs van leert. Wij hebben het advies opgevolgd om een woning eerst op Facebook te zetten voordat het op Funda komt. Onze eerste test was gelijk raak, verkocht via Facebook. Bedankt Martijn voor je succcesvolle cursus!!!


Dian Philipsen | Allround Makelaardij

Passie voor Marketing

Martijn vertelt met glinsteroogjes gepassioneerd over marketing & sales! Goed verhaal, nu mee aan de bak!


Roy Peters | Huizenadviseurs

ik had er nog wel 2 dagen kunnen zitten. Super om te sparren!

Afgelopen week de 2 daagse cursus gedaan bij Martijn. Met zijn uitgebreide kennis laat hij je goed nadenken waar je in de toekomst heen wil. En je krijgt daarna veel praktische tips die je direct kunt toepassen. Een verademing als je wilt innoveren in de makelaardij. Martijn neemt je mee in zijn enthousiasme, ik had er nog wel 2 dagen kunnen zitten. Super om te sparren!


Marcel Theunissen | DHVC Vastgoed service

Deze cursus is voor de makelaar van nu een enorme booster

Deze week de tweedaagse bij Martijn #MarketingvoorMakelaars gevolgd en gisteren meteen maar in de praktijk toegepast. Met succes!! Martijn heeft een enorme passie voor zijn vak en dat straalt hij ook uit. Een inspirator pur sang! Deze cursus is voor de makelaar van nu een enorme booster, doe deze cursus jezelf cadeau en #succesgegarandeerd. Dank voor je #positieveenergie Martijn!


Janneke Godschalk | Rijnlandhaven Makelaars

Hij neemt je mee in zijn enthousiasme

Martijn is een bevlogen trainer. Hij neemt je mee met zijn enthousiasme. Hij liet mij veel nieuwe tools zien om mijzelf als Makelaar beter op de kaart te zetten en leert hoe je kunt werken aan je bedrijf. Veel nieuwe inzichten en praktische tips die direct toepasbaar zijn. Erg verhelderend als je innovatief wilt zijn! een aanrader!


Gerda Kemp | Van Een Makelaars

Zeer waardevol en direct toepasbaar

Vanochtend een workshop internetmarketing voor makelaars gevolgd bij Martijn. Zeer waardevol en direct toepasbaar! Naar mijn mening zijn dit soort cursussen onmisbaar indien je je makelaarskantoor wilt klaarstomen voor de toekomst. Ontzettend veel dank en tot snel!


Perrie Voorbach 

Passie voor het vak en herkenbare voorbeelden

Vandaag een super interessante workshop gevolgd bij Martijn. Zoveel kansen gezien die de gemiddelde makelaar gewoon laat liggen.

Martijn deelt zijn uitgebreide kennis vol met passie voor het vak en herkenbare voorbeelden. Een echte aanrader voor elke makelaar die serieus business wil genereren.


Patricia van der Stek

Hier steek je absoluut veel van op

Zojuist de 2-daagde training gevolgd van Martijn Joosten van Marketing voor Makelaars samen met 15 collega makelaars ‘uit alle uithoeken van Nederland’ met allemaal het zelfde doel om meer kennis te verkrijgen over media en marketing en dat kan Martijn als geen ander uitleggen en toepassen in de praktijk...Dit was een interactieve training op een erg goede locatie en in prettige sfeer met ruimte voor ‘sparren’ met collega’s uit dezelfde branche open en eerlijk. Aanrader en veel praktijkvoorbeelden zijn aan bod gekomen dus hier steek je absoluut veel van op, nu nog in de praktijk brengen. Bedankt


Jeroen Reinders / Makelaar Apeldoorn.

Nu een goede maand aan het jagen en het werkt

Martijn heeft me enthousiast overtuigd dat jagen beter is dan vissen.
Nu een goede maand aan het jagen en inderdaad ... het werkt.
Martijn bedankt, ik hoop nog een hoop van je te leren.
2 dagen is te kort voor een jager die eigenlijk niets met een computer heeft.


Marcel van Schalwijk / Makelaardij IJsselstein

Inspirerend, confronterend en leerzaam

De twee-daagse training was boven verwachting. Erg veel bruikbare tips & tricks geleerd. Inspirerend, confronterend en leerzaam. Martijn brengt het op een geweldige manier en toont zich een echt betrokken motivator, top!


Andreas Schotinghuis / Winkel & Buis Makelaardij 

vooral ook een sparringpartner na de training

In januari een training gedaan. Goed bevallen. uiteraard gaat het vooral dat je met de handvatten die je van Martijn krijgt wel zelf aan de slag gaat, maar het was goed dat ik geweest ben. Veel praktische tips tijdens maar vooral ook een sparringpartner na de training om te kijken hoe ik en mijn kantoor verder kunnen.


Corné Meijer / Drieman Garantie Makelaars

Al met al twee intensieve dagen die ik van harte kan aanbevelen

Dinsdag en woensdag veel inspiratie opgedaan voor verbetering van mijn website, Facebookpagina, Instagram, Youtube etc. Tevens de fijne kneepjes geleerd van hoe je een makelaarskantoor beter kunt positioneren in de markt en hoe je het verkoopgesprek met de klant kunt leiden. Al met al twee intensieve dagen die ik van harte kan aanbevelen voor iedere makelaar die zich (continue) wil verbeteren!


Frans van Rijn / Prinsenstad Makelaardij

Martijn is een professional die echt het verschil maakt voor makelaars.

Martijn is een professional die echt het verschil maakt voor makelaars. Kennis en kunde op het gebied van marketing voor makelaars en persoonlijk advies maakt hem uniek. De 2daagse training Marketing voor Makelaars is een echte aanrader! Bedankt Martijn!


Inge Pelsers / Inge Pelsers Makelaardij

Heel zinvol en boven verwachting

De training Online marketing voor makelaars is een aanrader. Heel zinvol en boven verwachting. De trainnig heeft een prettige opbouw en heel veel tips en tricks ontvangen. Hartelijk dank Martijn!


Helena Hagen / Rochdale

Het is niet alleen effectief. Ik heb er ook echt lol in!

Martijn legt in een verhelderend simpele manier uit hoe je makelaardij kan groeien in volgers, klanten en ambassadeurs. Ik heb ná mijn cursus een mooie groei doorgemaakt en samen met mijn nieuwe website www.vindmakelaardij.nl doet mijn social media campagne het super!

Nieuwe klanten, leads vanuit mijn eigen website. Het is niet alleen effectief. Ik heb er ook echt lol in! Zelf het verschil maken in je marketing maakt het ondernemen nóg leuker.


Dick Arts / Vind Makelaardij

 Ook ná de training staat hij voor je klaar!

Niet alleen tijdens de 2-daagse training weet Martijn je te enthousiasmeren en inspireren, maar ook ná de training staat hij voor je klaar! Hij is behulpzaam en reageert snel op je vragen. Ik heb al veel van Martijn geleerd en hoop ook nog veel van hem te leren! Met zijn handvatten ben ik enthousiast aan de slag gegaan en het werpt zijn vruchten al af. Martijn dankjewel tot dusver en we zullen elkaar zeker nog spreken in de toekomst


Iris de Does- Wilke / Nouwen Makelaardij

ik merk nu al dat ik beter vindbaar ben en dat mijn site beter wordt bezocht!

Martijn is een fijne en toegankelijke man, die helder en zeer toepasbaar en praktijkgericht uitlegt! Ik heb 2 weken geleden de 2 daagse training gevolgd en ik merk nu al dat ik beter vindbaar ben en dat mijn site beter wordt bezocht! Dit heeft al geresulteerd in meerdere afspraken! Ik kan het iedereen aanraden!


Annelies Nijboer / Passie Makelaardij

Dat gecombineerd met een prettige follow-up maakt dit een echte aanrader

Dit is top! De 2-daagse cursus gevolgd bij Martijn. Met veel enthousiasme en humor weet hij eenvoudig uit te leggen hoe je online marketing kunt gebruiken voor je bedrijf. Niet alleen legt hij het uit maar hij gaat ook daadwerkelijk met je aan de slag zodat het ook echt gaat doen en gebruiken. Dat gecombineerd met een prettige follow-up maakt dit een echte aanrader. Bedankt Martijn!


Sander Hogervorst / Makelaar Sander

Overweeg je deel te nemen aan de 2-daagse training voor Makelaars? Bekijk hier de inhoud van de training