Over ons | Marketing voor Makelaars


Over Martijn en Marketing voor Makelaars

Mijn doel? Jouw makelaarskantoor op de kaart zetten

Ik ben Martijn Joosten en ik heb een grote passie ontwikkeld voor online marketing. Tijdens mijn functie als directeur bij een verkooporganisatie merkte ik dat er erg veel omzet bleef liggen omdat de online mogelijkheden van het bedrijf onvolledig tot niet benut werden.

Ik heb destijds een online marketing strategie ontwikkeld en door het toepassen van deze strategie zag ik de omzet in het bedrijf direct toenemen.

Nu met Marketing voor Makelaars heb ik deze passie gecombineerd met mijn passie voor het makelaarsvak. Dat zit mij namelijk in het bloed aangezien ik uit een makelaarsfamilie kom.

Marketing voor Makelaars helpt en adviseert makelaarskantoren op het gebied van (internet)marketing, sales en groei. Hiervoor kan je bij mij terecht voor een gratis workshop, meerdaagse trainingen en een op maat gesneden coaching traject.

Ik zet me erg graag in voor makelaars die zich verder willen ontwikkelen en bereid zijn om het traditionele werken aan te vullen met innovatieve technieken en marketingtools.

Door het op de juiste manier in te zetten van deze marketingtools kan ieder makelaarskantoor direct geholpen worden. Onder andere bestaat er een tool die je woningportefeuille weer doet groeien. In mijn workshops leer ik jou welke tools je allemaal tot je beschikking zou kunnen hebben. En in mijn trainingen besteed ik alle aandacht aan het inzetten en toepassen van deze tools. Ook maak ik je bewust van de kansen die je allemaal online laat liggen en hoe je de waarde van je kantoor kan laten toenemen.

Dus wil jij jouw makelaarskantoor direct op de kaart zetten? Ik nodig je graag uit voor één van mijn gratis workshops.

Wat zeggen andere over Marketing voor Makelaars

Deze training is een Must Have voor makelaars

Ik heb de cursus 'Marketing voor Makelaars' gevolgd bij Martijn en dat heeft mij veel nieuwe inzichten gegeven! Zo zijn we niet alleen aan de slag gegaan met nieuwe verkooptechnieken en verkoopplannen maar hebben we ook gezamenlijk een nieuwe leadgenerator opgezet en dat is echt een succes tot dusver! In de eerste 3 weken hadden we al 15 nieuwe leads waar we inmiddels al 3 nieuwe klanten aan hebben over gehouden (woningverkopen). Het contact met Martijn is bijzonder prettig...zo hebben we ook regelmatig nog na de cursus contact met elkaar om te brainstormen en ideeën uit te wisselen...Voor de makelaar die anno 2018 serieus met zijn vak bezig is, is deze cursus een must have!

Remco Duinstra | Duinstra Makelaars

Onze eerste woning hebben we middels Facebook verkocht

Een goede en nuttige cursus waar elke makelaar en/of binnendienst medewerker een hoop tips en trucs van leert. Wij hebben het advies opgevolgd om een woning eerst op Facebook te zetten voordat het op Funda komt. Onze eerste test was gelijk raak, verkocht via Facebook. Bedankt Martijn voor je succcesvolle cursus!!

Dian Philipsen | Allround Makelaardij

Veel nieuwe inzichten en praktische tips die direct toepasbaar zijn

Martijn is een bevlogen trainer. Hij neemt je mee met zijn enthousiasme. Hij liet mij veel nieuwe tools zien om mijzelf als Makelaar beter op de kaart te zetten en leert hoe je kunt werken aan je bedrijf. Veel nieuwe inzichten en praktische tips die direct toepasbaar zijn. Erg verhelderend als je innovatief wilt zijn! een aanrader!

Gerda Kemp

van Ee Makelaars

Martijn geeft handige en direct bruikbare tips

Martijn zet je als makelaar online op de kaart met handige weetjes en goede tools. De marketingtraining is zeer intensief maar heel handig om direct toe te passen in de praktijk en voor vragen achteraf is Martijn altijd goed bereikbaar. Al met al een prima samenwerking!

Raf Broex | Makelaar Broex

ik had er nog wel 2 dagen kunnen zitten. Super om te sparren!

Afgelopen week de 2 daagse cursus gedaan bij Martijn. Met zijn uitgebreide kennis laat hij je goed nadenken waar je in de toekomst heen wil. En je krijgt daarna veel praktische tips die je direct kunt toepassen. Een verademing als je wilt innoveren in de makelaardij. Martijn neemt je mee in zijn enthousiasme, ik had er nog wel 2 dagen kunnen zitten. Super om te sparren!

Marcel Theunissen | DHVC Vastgoed

Passie

Martijn vertelt met glinsteroogjes gepassioneerd over marketing & sales! Goed verhaal, nu mee aan de bak!

Roy Peters | Huizenadviseurs

2 dagen training levert je 2 jaar energie!

2 dagen training van Martijn levert je 2 jaar energie op! Wij kunnen er weer tegen. Zitten vol leuke ideeën en bouwen met nog meer plezier aan ons mooie bedrijf.

Femke Crielaers

Crielaers Makelaardij

Deze cursus is voor de makelaar van nu een enorme booster

Deze week de tweedaagse bij Martijn van Marketing voor Makelaars gevolgd en gisteren meteen maar in de praktijk toegepast. Met succes!! Martijn heeft een enorme passie voor zijn vak en dat straalt hij ook uit. Een inspirator pur sang! Deze cursus is voor de makelaar van nu een enorme booster, doe deze cursus jezelf cadeau en succes gegarandeerd. Dank voor je positieve energie Martijn!

Janneke Godschalk 

 Rijnlandhaven Makelaars