Online training voor Makelaars

BINNENKORT BESCHIKBAAR

"Ontdek hoe je met deze online training als makelaar binnen no-time een professionele internetmarketing strategie neerzet die dagelijks zorgt voor meer klanten en naamsbekendheid"

Daarnaast leer ik je hoe je je makelaarskantoor klaar maakt voor de toekomst.

Over Martijn

Ik ben Martijn Joosten en ik heb een grote passie ontwikkeld voor online marketing. Tijdens mijn functie als directeur bij een verkooporganisatie merkte ik dat er erg veel omzet bleef liggen omdat de online mogelijkheden van het bedrijf onvolledig tot niet benut werden.

Ik heb destijds een online marketing strategie ontwikkeld en door het toepassen van deze strategie zag ik de omzet in het bedrijf direct toenemen.


Nu met Marketing voor Makelaars heb ik deze passie gecombineerd met mijn passie voor het makelaarsvak. Dat zit mij namelijk in het bloed aangezien ik uit een makelaarsfamilie kom.

Marketing voor Makelaars helpt en adviseert makelaarskantoren op het gebied van (internet)marketing, sales en groei. Hiervoor kan je bij mij terecht voor een gratis workshop, meerdaagse trainingen en een op maat gesneden coaching traject.

Ik zet me erg graag in voor makelaars die zich verder willen ontwikkelen en bereid zijn om het traditionele werken aan te vullen met innovatieve technieken en marketingtools.

Door het op de juiste manier in te zetten van deze marketingtools kan ieder makelaarskantoor direct geholpen worden. Onder andere bestaat er een tool die je woningportefeuille weer doet groeien. In mijn workshops leer ik jou welke tools je allemaal tot je beschikking zou kunnen hebben. En in mijn trainingen besteed ik alle aandacht aan het inzetten en toepassen van deze tools. Ook maak ik je bewust van de kansen die je allemaal online laat liggen en hoe je de waarde van je kantoor kan laten toenemen.

Dus wil jij jouw makelaarskantoor direct op de kaart zetten? Ik nodig je graag uit voor één van mijn gratis workshops.

Waarom ik dit doe? 

Ik kom zelf uit een makelaarsfamilie en ben er in groot geworden en weet als geen ander hoe een makelaar zich voelt. Dat gevoel en mijn passie voor (internet)marketing is de perfecte combi waar ik mij helemaal in thuis voel en waar ik energie van krijg

Bekijk hier de inhoud van deze online training

De online MVM (marketing voor makelaars) Methode

Ontdek hoe je met mijn MVM Methode een online strategie neerzet welke voor eens en altijd staat. Deze methode gaat er voor zorgen dat je makelaarskantoor 24-uur per dag voor jou nieuwe klanten realiseert. Daarnaast leer je wat je moet doen om je courtage hoog te houden en leer ik je de manier hoe je beter gaat scoren tijdens een verkoopgesprek.

 • Hieronder een uiteenzetting van de onderdelen die we in deze online training gaan bespreken.

  Website VBB Methode

  Tijdens de 2-daagse training gaan we kritisch kijken naar je website. Door de VBB methode helder te krijgen en toe te passen op je website ben je er van verzekerd dat je website continue nieuwe klanten zal gaan realiseren. 

  Zoekmachine optimalisatie PMKK Methode

  Je wesbite optimaliseren voor een betere vindbaarheid lijkt vaak een klus waarvan je denkt dat je deze moet uitbesteden aan dure internet marketing bureaus. Ik laat je zien hoe je met mijn methode 80% van je zoekmachine optimalisatie zelf kunt gaan realiseren.

  Social media FI Methode

  Welke social media kanalen kun je als makelaar het beste inzetten voor je naamsbekendheid en hoe richt je deze kanalen zo in dat er automatisch 24-7 per dag meer aanvragen voor waardebepalingen worden gerealiseerd

  Facebook AB Methode

  Wat is Facebook en hoe werkt het? Wat is een Facebok pixel? Hoe krijg ik meer likes en hoe krijg ik meer volgers op Facebook? Wat moet ik op mijn Facebook tijdlijn delen als ik niks te delen heb? Ik laat je mijn AB methode zien waardoor jouw Facebookpagina continue groeit.

  Dag 2

  Virtueel Vastgoed VAB methode

  Dit is misschien wel de belangrijkste methode. Deze methode gaat er voor zorgen dat wanneer jij over 10- of 15 jaar jouw makelaarskantoor wil gaan verkopen je ook kan aantonen dat je makelaarskantoor veel waard is. Ik laat je zien hoe je met de VAB methode jouw huidige goodwill om kunt gaan zetten in waardevolle data. 

  Email Marketing POP methode

  Een ebook of whitepaper is zo 2007 maar hoe komt het dan dat juist nu multinationals deze techniek toepassen? Denk hierbij aan ABN AMRO, microsoft enz. Ik laat je zien hoe je als makelaar snel en eenvoudig een whitepaper kunt inzetten waarmee jij je kunt onderscheiden in de markt. Daarnaast laat ik je zien wat er allemaal in een whitepaper moet staan want bijna iedereen vergeet.

  Youtube de VLL Methode

  Youtube blijft het ondergeschoven kindje van Google maar als je het goed inricht dan is dit voor iedere makelaar zijn pensioen. Als je de VLL methode begrijpt dan ben je blij met iedere foto en video van een huis.

  Verkoop de 4P's methode

  Heb je moeite om je courtage hoog te houden? Neemt het woningaanbod in jouw regio ook af? Dan is het nu zaak om de 4P methode in te zetten. Oh ja we hebben het hier niet over de prijs,plaats,product promotie. Nee we hebben het hier over een methode die er voor gaat zorgen dat je je courtage hoog kunt houden en dat je score kans met je verkoopgesprekken met miniaal 50% omhoog gaat. 

  Tijdelijke Bonus: Facebook Booster Methode

  Schrijf je je vandaag nog in dan krijg je ook nog eens toegang tot de Facebook Booster Methode t.w.v. €180,-. De enige manier om je Facebook bereik met 100% te vergroten zonder hiervoor 1 euro uit te geven. Deze methode wordt door mijn cursisten iedere keer toegepast en de resultaten zijn echt ongeloofelijk. Bekijk hieronder de behaalde resultaten van mijn cursisten.

  Wat gaat de Facebook Booster Methode voor jouw betekenen?

  *De Facebook Booster Methode zorgt er gegarandeerd voor dat je meer shares en likes krijgt op iedere woning die je op Facebook plaatst.

  *De Facebook Booster Methode zorgt ervoor dat jouw likes op jouw bedrijvenpagina dagelijks groeit zonder enige moeite.

  *De Facebook Booster Methode zorgt ervoor dat iedere klant al vanaf het begin een ambassadeur gaat worden van je bedrijf terwijl de woning nog niets eens is verkocht.


  LET OP: De techniek die je van mij gaat leren kun je keer op keer blijven toepassen.

  INSCHRIJVEN

 • Online leer omgeving

  Direct toegang tot de online omgeving

  Na je aanmelding krijg je direct toegang tot de MVM Academy. Hierin staan alle video's voor je klaar.

  Wat zeggen anderen deelnemers

  Deze training is een Must Have voor makelaars

  Ik heb de cursus 'Marketing voor Makelaars' gevolgd bij Martijn en dat heeft mij veel nieuwe inzichten gegeven! Zo zijn we niet alleen aan de slag gegaan met nieuwe verkooptechnieken en verkoopplannen maar hebben we ook gezamenlijk een nieuwe leadgenerator opgezet en dat is echt een succes tot dusver! In de eerste 3 weken hadden we al 15 nieuwe leads waar we inmiddels al 3 nieuwe klanten aan hebben over gehouden (woningverkopen). Het contact met Martijn is bijzonder prettig...zo hebben we ook regelmatig nog na de cursus contact met elkaar om te brainstormen en ideeën uit te wisselen...Voor de makelaar die anno 2018 serieus met zijn vak bezig is, is deze cursus een must have!

  Remco Duinstra | Duinstra Makelaars

  Onze eerste woning hebben we inmiddels Facebook verkocht

  Een goede en nuttige cursus waar elke makelaar en/of binnendienst medewerker een hoop tips en trucs van leert. Wij hebben het advies opgevolgd om een woning eerst op Facebook te zetten voordat het op Funda komt. Onze eerste test was gelijk raak, verkocht via Facebook. Bedankt Martijn voor je succcesvolle cursus!!!

  Dian Philpsen | Allround Makelaardij

  Veel nieuwe inzichten en praktische tips die direct toepasbaar zijn

  Martijn is een bevlogen trainer. Hij neemt je mee met zijn enthousiasme. Hij liet mij veel nieuwe tools zien om mijzelf als Makelaar beter op de kaart te zetten en leert hoe je kunt werken aan je bedrijf. Veel nieuwe inzichten en praktische tips die direct toepasbaar zijn. Erg verhelderend als je innovatief wilt zijn! een aanrader!

  Gerda Kemp | Van Ee Makelaars

  Martijn geeft handige en direct bruikbare tips

  Martijn zet je als makelaar online op de kaart met handige weetjes en goede tools. De marketingtraining is zeer intensief maar heel handig om direct toe te passen in de praktijk en voor vragen achteraf is Martijn altijd goed bereikbaar. Al met al een prima samenwerking!

  Raf Broex | Makelaar Broex

  Passie voor Marketing

  Martijn vertelt met glinsteroogjes gepassioneerd over marketing & sales! Goed verhaal, nu mee aan de bak!

  Roy Peters | Huizenadviseurs

  ik had er nog wel 2 dagen kunnen zitten. Super om te sparren!

  Afgelopen week de 2 daagse cursus gedaan bij Martijn. Met zijn uitgebreide kennis laat hij je goed nadenken waar je in de toekomst heen wil. En je krijgt daarna veel praktische tips die je direct kunt toepassen. Een verademing als je wilt innoveren in de makelaardij. Martijn neemt je mee in zijn enthousiasme, ik had er nog wel 2 dagen kunnen zitten. Super om te sparren!

  Marcel Theunissen | DHVC Vastgoed

  Deze cursus is voor de makelaar van nu een enorme booster

  Deze week de tweedaagse bij Martijn  van Marketing voor Makelaars gevolgd en gisteren meteen maar in de praktijk toegepast. Met succes!! Martijn heeft een enorme passie voor zijn vak en dat straalt hij ook uit. Een inspirator pur sang! Deze cursus is voor de makelaar van nu een enorme booster, doe deze cursus jezelf cadeau en #succesgegarandeerd. Dank voor je #positieveenergie Martijn!

  Janneke Godschalk | Rijnland haven makelaars

  2 dagen training levert je 2 jaar energie!
  I really like this style! I would recommand this!

  Femke Crielaers | Crielaers Makelaardij

  Jouw investering

  € 879,-

  € 699,-

  Online training voor Makelaars.

  Nu slechts voor € 699,-

  inclusief Facebook Booster Methode t.w.v. €180,-

 • o.a.de volgende makelaarskantoren gingen je voor

  Ben je zover? Je bent slechts 1 klik verwijderd van een waardevolle samenwerking

  INSCHRIJVEN

 • Niet goed geld terug

  Marketing voor Makelaars wil alleen maar tevreden klanten. Behaal je na het volgen van deze training en het toepassen van onze technieken geen enkel resultaat dan krijg je van mij je investering volledig terug.