FI Methode aanmelden

"ik had nooit gedacht dat het allemaal zo simpel zou zijn..."

Baal jij er ook zo van dat je concurrent makelaars in jouw omgeving meer likes hebben op Facebook en dat het lijkt alsof ze constant voorbij komen op jouw Facebook en Instagram tijdlijn?


Een aantal maanden geleden viel het me op dat een aantal bedrijven constant op mijn tijdlijn voorbij bleven komen. Ik dacht hé wat gaaf dat wil ik ook maar hoe doe ik dit?

Na het volgend van diversen trainingen (Facebook en Instagram) kwam ik er achter dat het niet zo eenvoudig was en dat je hierin toch wel begeleiding nodig hebt. Dat is de reden dat ik dat ik de FI methode heb ontwikkeld om makelaar hierin te helpen en te begeleiden.

Hoe zou het zijn als voortaan iedere bezoeker van jouw website of facebookpagina voortaan automatisch positieve reviews van jouw kantoor voorbij zien komen op hun Facebook en Instagramtijdlijn?

Maar we gaan nog een stapje verder. Hoe zou het zijn als voortaan al je website bezoekers auomatisch ook worden uitgenodigd om je Facebook Pagina leuk te vinden en dit allemaal op de automatisch piloot zonder enige moeite?

Daarom heb ik speciaal voor de makelaars ;-) de FI methode ontwikkeld. De methode die er voor gaat zorgen dat mensen die op zoek zijn naar een makelaar online niet meer om jou heen kunnen. 

Wat ik kan, kun jij ook: Automastiseer je online zichtbaarheid met de FI Methode

Wil jij de makelaar zijn in jouw omgeving die constant in beeld is op zowel Facebook als Instagram? Pas mijn FI methode toe en ik zal er voor zorgen dat mensen die op zoek zijn naar een makelaar nooit meer om jou heen kunnen. 

  • Constante zichtbaarheid op Facebook (automatisch)
  • Constante zichtbaarheid op Instagram (automatisch)
  • Je bent alleen maar zichtbaar voor de mensen die feitelijk op zoek zijn naar een makelaar.
  • Je laat het aantal reacties op je facebook en instagram automatisch groeien. 
  • Iedereen die je website of facebook pagina ooit heeft bezocht krijgt automatisch positieve reviews van jou te zien.
  • Iedereen die ooit op je website of Facebook pagina is geweest ontvangt volledig geautomatiseerd een uitnodiging om je Facebook pagina leuk te vinden en te volgen.

Bekijk hieronder een aantal leuke reviews van makelaars die de FI techniek toepassen.

Dit hadden we veel eerder moeten weten. Het grote voordeel is dat het een set en forget systeem is. 

Remco Duinstra "duinstra Makelaardij"

We krijgen zelf reacties van onze klanten die bevestigen dat we constant in beeld zijn. 

Erik Klinker "klinker Makelaardij"

Voortaan hebben we er wekelijks minimaal 30 likes bij. Super methode

Some person - Company BV

Facebook en instagram zijn de populairste social media kanalen voor de makelaardij

Als je als makelaar op deze kanalen niet actief bent dan heb je de boot echt gemist. Bekijk hier de cijfers en je ziet dat het verreweg de meest gebruikte social media kanalen zijn. Het is ook wel logisch omdat wonen, verhuizen bouwen perfet zijn om in beeld of video te laten zien.  


Wat moet je als makelaar nu doen om je concurrenten op deze twee social media kanalen te verslaan. Heel eenvoudig pas de FI methode toe en ik garandeer je dat je binnen no time je concurrenten online voorbij gaat. 


Hoezo zul je denken? Omdat 99 procent van de makelaars nog nooit van deze techniek heeft gehoord. In deze online training laat ik je stap voor stap zien wat je meot doen om je concurrenten op facebook en instagram te verslaan en laat ik je zien wat jij kunt doen om vooraan online de stekste te zijn. Je mag over mijn schouder meekijken waarin in je laat zien hoe je stap voor stap een geautomatiseerde facebook instagram salesfunnel opbouwt voor Facebook en Instrgam. Deze salesfunnel zet je eenmalig op en daarna hoef je er nooit meer naar om te kijken.

Wat ga je allemaal leren in deze online cursus

Onderdeel 1

Ik laat je zien hoe je een Facebook pixel installeert op je website. Heb je al een facebook pixel super. Dan ga ik je laten zien hoe je de juiste doelgroepen aanmaakt binnen de pixel. Doelgroepen die dynamisch groeien.

Opzetten van Review campagne

Om online vertrouwen te winnen van je toekomstige klanten is het verstandig om te laten zien dat je goed bent. Ga je dit zelf roepen dan gebruik je ego en daar prikken mensen doorheen. Onze salesfunnel gebruikt Facebook reviews of Funda reviews en laat deze zien aan mensen die geinteresseerd zijn in jouw diensten. 

Opzetten van automatisch facebook uitnodigingen.

Willekeurig mensen uitnodigen voor je Facebook pagina heeft geen zin. Wij zorgen ervoor dat je alleen maar mensen uitnodigt die op zoek zijn naar een makelaar en die ook iets met jou, je Facebook of website hebben. Succes gegarandeerd.

Inregelen lopende campagne (salesfunnel) 

Deze elementen samen zorgen voor een geautomatisserde salesfunnel. Ik laat je zien hoe je deze elementen samen kunt voegen om de perfect funnel te activeren. Daarna? loslaten en bekijk de resulaten. 

Tijdelijke bonus!

Indien je je vandaag inschrijft voor deze online training ontvang je van mij een gratis website, marketing scan. Niet online maar ik kom persoonlijk naar je toe om je te laten zien wat je allemaal kunt doen om je online zichtbaarheid te vergroten en ik laat je zien of je je marketing budget nog beter zou kunnen inzetten. 

LET OP: deze aanbieding is nog maar...geldig

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

€ 299

€ 199,-

FI Methode online training

Na betaling krijg je direct toegang tot de online omgeving waar je direct kunt gaan starten met het implementeren van de FI methode. LET OP: wanneer de timer op 0.0.0.0 staat gaat de oorspronkelijke prijs van 299,-euro weer gelden.