Facebook Makerkting voor Makelaars

Wil jij als makelaar graag aan de slag met Facebook Marketing maar weet je niet waar je moet starten?

Ken je de termen Facebook Pixel en Facebook Funnel maar weet jij als makelaar niet hoe je deze elementen feitelijk moet integreren? Marketing voor Makelaars helpt je hier graag bij. Tijdens onze 2-daagse training voor Makelaars laten wij je precies zien hoe alles werkt en hoe je uiteindelijk alles ook activeert. na het volgen van onze 2-daagse training krijg je toegang tot onze membership omgeving. Dit is een online afgeschermd ledengedeelte met hierin allemaal kort video’s waarin in je stap voor stap uitleg hoe je alle elementen van Facebook kunt inzetten en ook uiteindelijk ook kunt activeren. Wil je meer weten over deze 2-daagse training klik dan op deze link.

Komt de 2-daagse training wat te vroeg voor je schrijf je dan eerst in voor onze gratis workshop. Hierin laat ik je alle mogelijkheden zien die Facebook te bieden heeft en wat je allemaal kunt bereiken als je deze mogelijkheden gaat inzetten. Klik hier om je aan te melden voor de eerst volgende gratis workshop.

Facebook Marketing voor Makelaars

Afgelopen maanden ben ikzelf ook weer in de studioboeken gekropen en heb ik de “Facebook Business Mastery”  van de Mark Bongers Academy afgerond. Tijdens deze 4-daagse training heb ik uitgebreide kennis opgedaan over de volgende onderwerpen.

  • Facebook Platform en Strategie
  • Community en Contentmanagement
  • Messenger Bot campagnes
  • Campagnes & Conversie optimalisatie
  • Adverteren en de Power editor
  • Instagram Marketing

Wil je meer weten over Facebook en de toepassingen in de makelaardij neem dan gerust even contact op.