Ebook cover maken? Marketing voor Makelaars helpt je hiermee

Al vele makelaars hebben mijn ebook met plezier gelezen en zijn erg onder de indruk van de online mogelijkheden. Vele makelaars zijn nu ook begonnen met het schrijven van een ebook om zo hun toekomstige klanten te voorzien van waardevolle informatie. Niet zo maar informatie maar echt waardevolle informatie waar de lezer iets aan heeft. Hieronder een aantal titel voorbeelden waarmee je je klant echt van waardevolle informatie voorziet.

Hoe mijn huis te verkopen na een scheiding?

Mijn huis verkopen met een restschuld?

Mijn huis verkopen na het het overlijden van mijn echtgenote?

Zoals je ziet zijn dit niet zo maar wat titels maar informatie waar de lezers feitelijk iets mee kan. Als ik de makelaars bezoek probeer ik ze ook altijd te helpen door ze te leren in pijn te denken van hun klant. Welke pijn heeft je klant? Waar heeft hij last van en welke pleister kan jij als ondernemer (makelaar) op deze pijn plakken? Welke oplossing kan jij de mensen aanreiken om ze te helpen?

Ebook cover Maken

Heel veel mensen vinden het moeilijk om te starten met een ebook omdat ze niet weten hoe ze moeten starten met een indeling of omdat ze niet weten hoe je inhoudsopgave aanmaakt die zich automatisch aanpast enz enz. Heel veel mensen kijken ook op tegen het maken van een 3D ebook cover.

Als je nu echt van alles af wil zijn en direct wil starten met het maken van je ebook kijk dan eens op http://ebookcover.nl Hier kun je software kopen om je ebook cover te maken maar je krijgt ook een gratis voorbeeld ebook bij waar je alleen maar je eigen tekst en logo hoeft toe te voegen dus je bent in no-time klaar met alles.